Fotózás az élet legnagyobb pillanataiban

A nagy nap

minden esküvő különböző, de egy dolog közös bennük: örökre szólnak

Esküvőfotózás kreatívan

a rugalmasság már fél-kreativitás, a többi meg rajtunk múlik

Párfotózás

mert párosan szép az élet…

Gyermekfotózás

avagy családi idill egy izgő-mozgó, vigyorgó és teli szájjal nevető gézengúzzal

Mint ahogyan nincs két egyforma ember, nincs két egyforma esküvő sem. Ezért az, hogy kinek mely pillanatok a legemlékezetesebbek és melyeket szeretné megörökíteni, mind-mind változó. Az esküvő előtti személyes megbeszélések pontosan arra szolgálnak, hogy ezeket az igényeket megbeszéljük, letisztázzuk és közösen eldöntsük.

Azt gondolom, egy esküvői fotós nemcsak a professzionalitásáról ismerszik meg, hanem az emberi oldaláról is. Fontos, hogy megtalálja a teljes összhangot a párral. Hiszen ők egyfajta bizalmat helyeznek a kezébe azzal, hogy az esküvőjüket a fotósuk szemével lássák viszont a képeken. Igyekszem erre a bizalomra minden esetben rászolgálni – nekem a képek átadása utáni visszajelzések, kedves sorok és elégedett mosolyok jelentik a legtöbbet.

Az esküvő szóról mindenkinek más jut eszébe, mindenkinek mást jelent, pontosan ezért felesleges általánosítani. Én magamból és a saját esküvőmből kiindulva tudom elmondani a tapasztalataimat. Amikor a párommal eldöntöttük, hogy összeházasodunk, akkor tudtuk, hogy az esküvői helyszínt és a fotóst kell leghamarabb kiválasztanunk és lefoglalnunk.

Voltak elképzeléseink arról, hogy milyen stílusú képeket szeretnénk, így rengeteg fotós honlapjának és galériájának átböngészése után végül döntésre jutottunk. Sajnos szembesülnünk kellett azzal a ténnyel, hogy 9 hónappal a nagy nap előtt már nem volt a fotósunknak szabad időpontja. Pedig még az esküvő időpontját is áttettük volna miatta, mert be kell vallanom, beleszerettünk a képeibe. Rugalmasságának köszönhetően azonban találtunk egy köztes megoldást és az esküvőnk előtt 2 héttel tartottunk egy kreatív fotózást. Utólag visszagondolva életünk legjobb döntése volt, mert így a nagy napon nem kellett azon aggódnunk, hogy hova zsúfoljunk be akár csak 1 órányi fotózást az amúgy is telített menetrendbe. Mindenkinek legalább ilyen fotókat, élményt és nyugodt esküvőt kívánok, mint a miénk volt.

Ahogyan annak idején a mi fotósunk, ma már én is azon dolgozom, hogy házasulandó párjaim igényeit a legrugalmasabb és legkreatívabb módon tudjam kielégíteni és minden problémára megoldást tudjak találni. Megtisztelnél vele, ha partneredként hozzátehetnék valamit én is életed egyik legszebb napjához és megörökíthetném boldogságodat.

A párfotózás legtöbb esetben a jegyespárok esküvő előtti E-Session-jét jelenti, de természetesen nemcsak jegygyűrűvel rendelkező párokat lehet fotózni.

Ez a néhány óra azt a célt szolgálja – a szép képeken túl –, hogy a pár és a fotós egy picit összecsiszolódjanak, egymásra hangolódjanak, szokják a fényképezőgépet, magát a fotózást és a fotós instrukcióit. Úgy gondolom, hogy az esküvő előtt ez a néhány óra nagy segítség mind (jegyes)párjaimnak, mind nekem ahhoz, hogy a közös munka gyümölcsöző legyen a későbbiekben is.

A babák és kisebb gyermekek fotózása nem egyszerű feladat, sőt: igazi kihívás! A fotósnak folyamatosan résen és kattintásra készen kell lennie, hogy a kis gézengúzok minden egyes kis apró mosolyát és boldog pillanatát meg tudja örökíteni. Ráadásul ilyenkor nemcsak az apróság áll a figyelem középpontjában, hanem a szülők, az egész Család is.

Éppen ezért a gyermekfotózással – vagy a családfotózás találóbb megnevezés lehet erre – járó kihívást szívesen és örömmel vállalom minden alkalommal. Különösen szeretem, ha az aprónépet a maga természetességében és saját, megszokott környezetében kaphatom lencsevégre. Szerencsére a baráti körömben több kisebb gyerkőc van, akik folyamatosan segítenek nekem elsajátítani és gyakorolni a gyermekfotózás minden csínját-bínját.

Rólam

Bár az élet nagy pillanatainak megörökítésében még újnak számítok, a fotózás és a képek szeretete több generációra nyúlik vissza a családomban...

Tovább

Ami az árakat illeti...

Az ár minden szolgáltatás meghatározó eleme, de a szolgáltatás minősége nem feltétlenül áll egyenes arányban az árával. Mivel nincsen két egyforma pár – nincs két egyforma fotózás sem: így az árakat sem lehet általánosítani. Az árak megbeszélése így mindig előzetes egyeztetés és a pontos igények felmérése alapján történik.

Ha ajánlatot szeretnél kérni, keress bátran.

Beszélgessünk arról, hogy mit szeretnél, akár arról is, hogy milyen keretből gazdálkodhatsz és közösen kitaláljuk, hogy mi lenne a legjobb megoldás számodra. Partner vagyok abban, hogy minden páromnak megtaláljuk azt a szolgáltatás-ár párost, ami legjobban illik az elképzeléseihez.

Kézzelfogható emlékek...

Naptár

…hogy egy mosollyal, és szép emlékekkel kezdődjön minden hónap.

30x45 cm-es fali naptár, 12+1 borító oldallal, valódi fotópapírra nyomtatva. Az oldalakat díszítheti 1-1 önálló, nagy kép, vagy 3-4 képből összeállított montázs is. Egyszínű és különböző mintájú hátterekkel kérhető.

Fotókönyv

…mert minden esküvőnek megvan a saját története: szavak nélkül, képekben elmesélve.

Valódi fotópapírra nyomtatott, könyv formába kötött emlék az esküvőről. Fényképes kemény borítóval, vagy speciális kreatív borítóval kérhető. Méretek: 15x15 cm, 20x20 cm, 27x27 cm.

Vászon kép

...azért, hogy ne csak az emlékezetünkben őrizzük a Nagy Nap legszebb pillanatait.

40x60 cm méretű, vászonra nyomtatott fénykép vakrámával, ami méltó dísze lesz a lakásnak.